Web of Science webinárok januárban

 
  
Szeretettel hívjuk Önöket a Research.Smarter webinárium-sorozatra
 
 

Clarivate szerepe az innovációs ciklusban
Január 24. – 10.00 (Budapest)
A Clarivate fontos adatokat, információkat,  workflow megoldásokat és mélyreható szakértelmet nyújt az innovátoroknak szerte a világon. Ne hagyja ki ezt a foglalkozást, ahol szakértőink megmutatják, hogyan gyorsítják fel a kutatás ütemét a Clarivate által kínált megoldások.
 
Fenntartható fejlesztési célok (SDG) az InCitesban
Január 25. – 10.00 (Budapest)
Az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljai cselekvésre szólítanak fel minden országot a jólét előmozdítása és a bolygónk védelme érdekében. A 17 alapvető cél külön sémaként elérhető az InCitesban (dokumentumszinten alkalmazva). Csatlakozzon ehhez a webinárhoz, ahol minden fontos információt megosztunk az új sémáról és bemutatjuk a különféle elemzési lehetőségeket az ENSZ 17 Fenntartható Fejlődési Céljaival kapcsolatban.  
 
Web of Science ismertetők angol nyelven:
 
Web of Science Essentials (angol nyelvű webinár)
Január 13. – 16.00 (Budapest)
Ha a Web of Science új felhasználói közé tartozik vagy csak szeretné felfrissíteni a Web of Science tudását, akkor csatlakozzon ehhez a webinárhoz. Szakértőnk végigvezeti Önt azokon az alapvető funkciókon, amelyek elősegítik a Web of Science hatékony használatát.
Ha nem tud csatlakozni a foglalkozáshoz, mindenképpen regisztráljon. A webinárról  felvétel készül, amelyet a webinárt követően minden regisztrált felhasználóval megosztunk.
 
Milyen újdonságok vannak a Web of Science-ben? What’s new in Web of Science? (angol nyelvű webinár)
Január 17.  - 16.00 (Budapest)
2021 júliusától minden felhasználó a Web of Science új felületét kezdte látni világszerte. Azóta minden hónapban új funkciókkal egészítettük ki. Regisztráljon erre a webinárra, hogy megismerje az elmúlt 6 hónapban kiadott új funkciókat.
Ha nem tud csatlakozni a foglalkozáshoz, mindenképpen regisztráljon. A webinárról  felvétel készül, amelyet a webinárt követően minden regisztrált felhasználóval megosztunk.